Hoofd menu

IMGP1498 800

Half augustus is het nog volop vakantie. We kwamen veel kruisertjes tegen op de Hollandse IJssel tussen Haastrecht en Oudewater.

In Oudewater hebben we een mooi uitstappunt gevonden bij de Markt (die gevormd wordt door een overkluizing van de Linschoten ter plaatse) - we konden zo op het terras aanschuiven.

We hebben met de door-de-week tochten inmiddels verschillende riviertjes gevaren zoals de Hollandse IJssel (De Giesen, de Linge, de Alblas). Vandaag viel me op dat die een gelijksoortig beeld geven: een parade van achtertuinen van nieuwe en oude rijke villa's.  Die ieder in hun poging om uit te blinken, toch tamelijk hetzelfde zijn.

Dezelfde route terug naar Haastrecht en weer opbinden. Bij Gouda hebben we enkele punten bekeken die een obstakel zouden kunnen vormen voor een kanotocht rond en door Gouda. Het lijkt te kunnen. Daarbij moeten we drie sluizen passeren. En die willen ook voor kano's wel schutten.

Contact

Rotterdamsche Cano Club
Kralingse Plaslaan 133
3062 CD Rotterdam
IBAN: NL 69 INGB 0000115275
kvk 40342815
 

Deze site gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor een goede werking. Deze cookies worden aan het einde van de browser sessie verwijderd.

Afdrukken